Anordna konferens på segelbåt

Hur vore det att överraska medarbetarna med en konferens till sjös där ni blir omhändertagna av skeppare och professionella värdinnor? Anordna konferens på segelbåt för att uppmuntra nya perspektiv, skapa sammansvetsade relationer och oförglömliga minnen. Det är ett mycket fint sätt att både inspirera och motivera deltagarna på, vilket är två viktiga ingredienser i en effektiv och produktiv konferens. 

Svenska resebolag med fokus på segling som More Sailing erbjuder konferens på segelbåt både i Sverige och i Medelhavet. Varför inte segla söderut och åtnjuta varmare temperaturer under högsäsongen? Besättning ingår i dessa konferenspaket och de tar hand om allting; de serverar mat och dryck, sköter seglingen och delar med sig av intressanta insikter om de platser ni passerar under färdens gång. Resebolag kan arrangera konferens på segelbåt till små företag så väl som större grupper på upp till 100 personer och det krävs så klart ingen tidigare erfarenhet av segling från konferensdeltagarna.

Det som är så underbart med att vara ute på sjön är att man så enkelt kan lämna vardagen bakom sig och rensa tankarna, vilket leder till ny energi och skärpt fokus som skapar förutsättningar för en väldigt lyckad konferens. Väl ombord kan alla deltagare dra nytta av både produktiva samtal, informativa föreläsningar och spännande aktiviteter som exempelvis en seglarskola eller kappsegling om kollegorna befinner sig på en annan båt. Ni väljer själva om ni vill ta tillfället i akt att lära er om segling eller bara slappna av och passa på att njuta av den vackra utsikten.

Företag som bokar konferens ombord en segelbåt via ett resebolag har möjlighet att dra nytta av smidiga paket som inkluderar allt från reseplanering, flyg, transfer och mat, till segelbåt med besättning, sängkläder och alla andra omkostnader. Erfarna och pålitliga resebolag med inriktning på segling som More Sailing tar hand om allt praktiskt så att ni som företag kan lägga all fokus på att ha en väldigt lyckad konferens till sjös.