Appar för dig som vill vara förbered

Navionics Boating Marine & Lakes
Navionics säljer digitala sjökort för att ha i plottrar på båtar och har även en App som man kan ladda ner och köpa sjökort till. Detta är bara ett tips och inget krav men skulle man önska (främst skeppare) att ha en extra möjlighet till navigering är Navionics att rekommendera. I appen är även restauranger markerade, telefonnummer till dessa och även till hamnar. Användarna kan även skriva recensioner om olika ankringsvikar, om det var bra, svår ankrat med mera.
Windy.com – Väder & Termometer
Windy är en bra väder app som vi brukar använda på våra destinationer. Den funkar mindre bra i Sverige men utomlands är det av erfarenhet bra.
Nautical Info Service Croatia
Nautical Info Service är en app med diverse information för människor på havet. Den har information om väder, hamnar i Kroatien, regler och mycket mer. Den har även en funktion där, om den används för att ringa ett nödsamtal skickar ut position för att underlätta om man skulle vara i nöd. Ladda gärna ner denna app och kolla runt vad du kan hitta för funktioner.

Tripadvisor
Tripadvisor är en mycket bra app att ha om gästerna skulle vilja äta något annat än det som ni rekommenderar. Den är också bra att ha om ni skulle ligga inblåsta för att hitta aktiviteter åt gästerna istället för att sitta i båten hela dagen.