Fördelar med att hyra bemannad segelbåt med personal

Hyra bemannad segelbåt

Många som njuter av livet på sjön vill slippa tänka på allt de praktiska bitarna av en segelsemester och då lönar det sig att hyra en bemannad segelbåt med personal. När man hyr en segelbåt utan personal det ganska mycket att tänka på, men genom att hyra segelbåt med personal får man friheten att göra vad man vill ombord. Det betyder att man kan sola på däck, dricka drinkar och få maten serverad till bords. Låt kaptenen styra skutan åt rätt håll medan ni tar er en tupplur i Medelhavsbrisen.

Hyra bemannad segelbåt

En annan fördel med att hyra segelbåt i Kroatien med personal är att kaptenen och hans besättning har full koll på området och känner till alla undangömda juveler. De kan ta er till de bästa små hamnarna, hemliga vikar med privata små stränder, bodegor med utsökta lokala specialiteter och många unika platser som inte är officiella. Det är lite som att gå backstage och få VIP-behandling.

Segelbåtar uthyres med besättning hos det svenska resebolaget More Sailing, som erbjuder smarta lösningar till de som vill hyra segelbåt i Grekland, Karibien, Medelhavet och Italien. Med More Sailing kan ni smidigt och enkelt hyra segelbåt i Karibien med besättning. De tar hand om seglingen och matlagningen och ni bara njuter. Detta seglingsäventyr utforskar de södra Karibiska öarna och utgår från antingen St. Lucia eller Martinique och fortsätter söderut till St. Vincent och Grenadinerna.

Om man vill hjälpa personalen lite med seglingen under semesterns gång kan man givetvis göra det, men det brukar snarare luta ut att man hellre kopplar av och njuter av de fantastiska vyerna, sol och bad, och gott sällskap. Landskapet bjuder på korallrev, laguner, vulkanöar
och vita sandstränder och fördelen med att hyra segelbåt med personal är att man kan ägna sig åt att göra det mesta av sin tid i paradiset.

Läsa : Detta skall du tänka på när du hyr båt