Hyra segelbåt i Kroatien

Det är oerhört givande att hyra segelbåt i Kroatien, eftersom det är en av världens främsta destinationer för segelentusiaster på grund av den otroliga naturen, den goda maten och det perfekta klimatet. Hyra segelbåt behöver heller inte vara svårt, speciellt om man går via ett svenskt företag som More Sailing. De hjälper dig att hyra segelbåt från Split-regionen intill det Adriatiska havet i Dalmatien.


Denna strategiska utgångspunkt ger er möjligheten att segla till många av Kroatiens populäraste öar, som Vis, Hvar, och Brac. Kusten bjuder på kristallklart, turkost vatten som på ett vykort med perfekta, vita stränder och fantastiska små restauranger där de serverar dagens fångst och otroligt goda lokala viner.

Om ni ska hyra segelbåt i Kroatien med More Sailing kan ni välja att hyra katamaran eller hyra enskrovsbåt, beroende på vilka behov ni har. En mycket populär segelbåt är den rymliga, fransktillverkade katamaranen Lagoon 42, som går att hyra från Marina Kastela till ett bra pris. Segelbåten har 12 sovplatser, fyra toaletter och är perfekt för ett lite större sällskap. Med stora öppna ytor för socialt umgänge och maximal komfort är detta en segelbåt man kan skapa oförglömliga semesterminnen på. Katamaranen Excess 15 från 2021 har plats för 14 personer och kan hyras från Marina SCT i Trogir. Denna segelbåt är 14,76 meter lång och 8,03 meter bred, med gott om plats för socialt umgänge.

I tillägg till att hyra segelbåt kan man också hyra segelbåt med besättning, vilket har många fördelar, eftersom personalen ombord tar hand om allt det praktiska och dessutom känner till
regionen väldigt väl och kan ta er till de bästa ställena. Då kan ni bara koppla av, få ut det mesta av er tid tillsammans och till och med få både lunch och frukost serverad. Detta alternativ är perfekt när man vill unna sig en riktigt lyxig segling i Kroatien.